Hotell-restaurang Lapuahovi

Tex Wilder-restaurangen:

Utsökt lunchbuffé serveras på vardagar från klockan 10.30 till 14.00. Övriga tider serverar Restaurang Tex Wilder, vars à la carte-meny innehåller biffar, pizzor, hamburgare och mycket annat. Tex Wilder har öppet på vardagar från klockan 15.00 till 21.30 och på helger från klockan 13.00 till 21.30.

Hotellet:

Bo mitt bland åkerslätterna!

Det är bekvämt och förmånligt att bo på Lapuahovi. 33 rum (74 bäddar) erbjuder en uppiggande nattsömn i Lappo centrum, i hjärtat av Södra Österbotten. En riklig frukost ingår i alla övernattningar. Du kan kontrollera det aktuella priset på adressen http://www.lapuahovi.fi/

Hotellet ligger i Lappo centrum och bara halv timmes bilresa från Seinäjoki och nöjesparken Powerpark. I hotellets tjänster ingår bl.a. övernattningsrum, bastuavdelning samt olika privata matsalar och en terrass.

Den rymliga bastun och den tillhörande matsalen rymmer upp till 15 personer. Från bastuns matsal finns utgång till en egen terrass och i matsalen kan man äta i samband med badandet.

Konferenstjänster:

Hotellet har två konferensrum i olika storlekar (60 personer och 20 personer), utrustade med WIFI, videoprojektor, blädderblock m.m.

Olika paket kan skräddarsys för konferenser, vilka kan innehålla t.ex. mat och kaffe. Kolla de färdiga konferenspaketen här: https://www.lapuahovi.fi/kokoustilat/

Kontaktuppgifter

Adress

Telefon

E-post

Hemsida

Sociala media

Här finns fler intressanta resmål i Lapua