Retki Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälään

Lapuan Kankurit on pellava- ja villakutomo, jonka kudonta- ja materiaalitaitoja on hiottu huippuunsa vuosikymmeniä. Menestystuotteiden takana ovat huippusuunnittelijat, ammattitaitoinen henkilökunta, huipputeknologia sekä vastuullinen asenne ympäristöön ja ihmisiin, luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Meille on tärkeää, että tunnemme jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi. Näin syntyy lopputulos, josta voimme olla ylpeitä.

Tunnustuksena tästä työstä Lapuan Kankureille on myönnetty TAITO-FINLANDIA sekä useita design-palkintoja.

Järjestämme tilauksesta ryhmille yritys- ja tuote-esittelyjä Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa sijaitsevassa tehtaanmyymälässämme, jonka sisustus on japanilaisen IMA DESIGN toimiston käsialaa.

Upeassa tehtaanmyymälässä on esillä koko laaja tuotevalikoimamme tehtaanmyymälähintaan, sekä poistoja ja II laatuja edullisesti.

Myymäläesittelyn jälkeen mahdollisuus opastettuun kierrokseen Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa ja tutustuminen mm. Patruunagalleriaan sekä Lapuan Taidemuseoon. Vanhan Paukun kierrokset arkisin
ma-pe ne on varattava etukäteen.

Kahvitarjoilu tai lounas sopimuksen mukaan Ison Prässin ravintolassa (veloitetaan erikseen).

Esittelyt veloituksetta.Ryhmän osallistujille 10% alennus jo edullisista tehtaanmyymälähinnoista (OVH -20%). Ryhmäkoko minimissään 20 henkeä.

Kulttuurikeskuksessa myös paljon muuta nähtävää; teatteri, museoita, jokiristeily. Lue lisää www.vanhapaukku.fi

Ota yhteyttä:
06 4338300 tai myymala (at) lapuankankurit.fi

Lapuan Kankurit outlet
Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Kauppakatu 23
62100 LAPUA
Finland

Lue lisää: www.lapuankankurit.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.