Hotelli-ravintola Lapuahovi

Tex Wilder -ravintola:
Maittava buffetlounas tarjolla arkisin klo 10.30-14.00. Muina aikoina palvelee Ravintola Tex Wilder, jonka à la carte -listalta on tilattavissa pihvit, pizzat, burgerit ja paljon muuta. Tex Wilder on avoinna arkisin klo 15.00-21.30 sekä viikonloppuisin klo 13.00-21.30.

Hotelli:
Majoitu lakeuksien keskellä!

Lapuahovissa majoittuminen on vaivatonta ja edullista. 33 huonetta (74 vuodepaikkaa) tarjoavat virkistävät yöunet Lapuan keskustassa, Etelä-Pohjanmaan sydämessä. Kaikki yöpymiset sisältävät aina runsaan aamiaisen. Kulloinkin voimassa olevan hinnan voit tarkistaa osoitteesta www.lapuahovi.fi

Hotelli sijaitsee Lapuan keskustassa ja vain 1/2 tunnin ajomatkan päässä Seinäjoelta ja Powerpark-huvipuistosta. Hotellin palveluihin kuuluvat mm. majoitushuoneet, saunaosasto, sekä erilaiset kabinetit ja terassi.

Tilavaan saunaan ja saunakabinettiin mahtuu jopa 15 henkilöä. Saunakabinetista on myös uloskäynti omalle terassille ja kabinetissa voi ruokailla saunomisen yhteydessä.

Kokouspalvelut:
Hotellissa on kaksi erikokoista kokoustilaa (60 hlö ja 20 hlö), joiden varusteina ovat WIFI, videotykki, fläppitaulu yms.

Kokouksille voidaan räätälöidä erilaisia paketteja, jotka voivat sisältää mm. ruokailun ja kahvituksen. Tarkista valmiit kokouspaketit täältä: https://www.lapuahovi.fi/kokoustilat/

Yhteystiedot

Osoite

Puhelin

Sähköposti

Verkkosivusto

Somet

Tässä lisää mielenkiintoisia kohteita Lapualla