Kutomokierros Lapuan Kankureilla

Lapuan Kankurit on pellava- ja villakutomo, jonka kudonta- ja materiaalitaitoja on hiottu huippuunsa vuosikymmeniä. Menestystuotteiden takana ovat huippusuunnittelijat, ammattitaitoinen henkilökunta, huipputeknologia sekä vastuullinen asenne ympäristöön ja ihmisiin, luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Meille on tärkeää, että tunnemme jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi. Näin syntyy lopputulos, josta voimme olla ylpeitä.

Tunnustuksena tästä työstä Lapuan Kankureille on myönnetty TAITO-FINLANDIA sekä useita design-palkintoja.

YRITYSESITTELYN LISÄKSI tutustuminen kutomolla eri osastoihin; loimaamoon, kutomoon, viimeistelyyn ja ompelimoon. Lue lisää https://www.lapuankankurit.fi/fi/kutomomme-0

Kutomokierrokset ryhmille tuotannon tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan, kesto noin 45 minuuttia. Kierroksen jälkeen siirtyminen Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun (vajaa 1 km) Esittelyt varattava etukäteen.

Upeassa tehtaanmyymälässä esillä koko laaja tuotevalikoimamme tehtaanmyymälähintaan, sekä poistoja ja II laatuja edullisesti.

Hinta: Esittelyt 5€/hlö. Kutomokierroksen tehneille ryhmän osallistujille 10% alennus jo edullisista tehtaanmyymälähinnoista (ovh -20%).
Lisäpalvelut: Kahvitarjoilu tai lounas sopimuksen mukaan Ison Prässin ravintolassa (veloitetaan erikseen).
Ryhmäkoko: min 20 henkeä.

Kulttuurikeskuksessa myös paljon muuta nähtävää; teatteri, näytelyt, museoita, jokilaivaristeily ym.

Lue lisää www.vanhapaukku.fi

Ota yhteyttä:
06 4338300
myymala(at)lapuankankurit.fi

Lue lisää: www.lapuankankurit.fi

Lapuan Kankurit Oy
Lapua outlet
Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Kauppakatu 23
62100 LAPUA
Finland